Панська Гуральня – один з найколоритніших та найбільш популярних ресторанів в Чернівцях.

Народні традиції, смачні автентичні страви, настоянки та наливанки власного виробництва – все це створює неповторний мікс сучасності та духу історії. На гостей та жителів міста чекають магія смаку, неймовірна атмосфера та інтер’єр, який неймовірно передає епоху минулого.

Знаходиться ресторан у серці міста - найкрасивішій вулиці середмістя  та гастрономічному осередку Чернівців – вулиці Ольги Кобилянської.

У “Панській Гуральні” зібрані найкращі рецепти української, румунської та єврейської кухонь, що найбільш виразно репрезентують буковинську традицію. Ви зможете замовити знайомі страви, які кухарі доповнили новими смаковими родзинками, відновивши втрачені рецептури. А приготовані страви на 80-90% з продуктів локальних виробників.

Топ страв, які радимо скуштувати у закладі:

Борщ - символ української кухні. В Панській Гуральні в Чернівцях ви зможете спробувати його в унікальному виконанні. Подають борщ  у хлібному горщику зі сметаною, цибулею та підчеревиною.

Голубці панко - об'єкт культурної спадщини України. Подаються з вершковим соусом

Пироги або вареники - різноманітні начинки, від солодких то солоних на будь який смак.


Крафтов
е м'ясце з кукурудзяними кульками - новинка у меню, яка вже завоювала серця гостей. Вона включає ошийок зі свинини тушкований в чорному пиві з цибулею, кукурудзяні кульки з бринзою та хрусткий кранч

Також неодмінно вам смакуватиме  “панський банош” з бринзою, шкварками та білими грибамИ; вертута; крафтовА закускА по-буковинськи та чорна квасолиця.

Гостям також рекомендовано спробувати та знайти свій улюблений смак п’янких напоїв від гуральника Штефана. Адже заклад славиться своїми крафтовими настоянками та наливанками власного виробництва. Кожна - по-своєму особлива і виготовляється за унікальним рецептом на основі ягід, фруктів та трав, які заготовляють сезонно на кращих фермерських господарствах Західної України. Асортимент смачних наливанок – різноманітний, тож  дегустаційний набір може виручити з вибором. До речі, пляшку напою можна придбати додому, як сувенір з Чернівців.

© 2024 Офіційний туристичний сайт міста Чернівці