Ресторація "Fayno" – це затишне місце, де подають смачні страви національної кухні України, а  інтер'єр закладу поєднує деталі сучасного та автентичного стилю.

У ресторації, що розташована неподалік Ратуші, на гостей чекає затишна українська атмосфера, гостинність та колорит. Меню закладу – різноманітне і сформоване переважно з традиційних страв. Вся їжа подається на прикрашеному орнаментом посуді, який доповнює загальне сприйняття і дарує смаколикам ще красивіший та апетитніший вигляд.

Серед топ-рекомендацій, що варто спробувати у “Файно”:

“банош 4 –сира”- це ніжний, вершковий кулінарний шедевр з кукурудзяного борошна, доповнений чотирма різними сирами.

“моц добра риба” - філе коропа смажене в кукурудзяному борошні (традиційна буковинська страва), а з ним смачна кулеша з бринзою і звісно саламаха, яка ідеально доповнить страву і подарує нові гастрономічні враження, тим хто дотепер її ще не спробував.

 “сковорідка з варениками” — зроблені з любов’ю запашні вареники, посипані щедрою ложкою підсмажених шкварків.

До речі, ви якщо не подужаєте сковорідку вареників, то можете замовити макітру смачних пирогів, або ж окремо порцію: з соленим сиром,  з картоплею, з капустою, або ж  шоколадних з вишнею та згущеним молоком.

Банош  також готують у закладі на будь –який смак. “По-панськи” вам подадуть зі шкварками, бринзою та  лісовими грибами в сметані. Або ж можуть і почастувати банош з м'ясом та яйцем.

Звісно ж, любителі перших страв теж не будуть обділені у “Файно”. Рекомендуємо  замовити  червоний борщ з пампушкою та сметаною, бограч  або грибну юшку.

А на десерт ексклюзивно у ресторації “Файно” можна спробувати фірмову страву від кухарки - начинку «Чорна баба». Це неймовірно смачна та ніжна страва буковинської кухні, яка має свій особливий смак, адже приготована за давнім рецептом. У закладі гостям начинку подають з морозивом. Такого десерту не скуштуєте ніде в Чернівцях!

 

© 2024 Офіційний туристичний сайт міста Чернівці