Програма до Дня Закоханих

 

Комедія на 2 дії «Вікенд на трьох»

11 лютого, 18:00

Чернівецький музично-драматичний театр ім. О.Кобилянської

площа Театральна,1

У виставі порушуються проблеми кризи середніх років і до чого вони призводять. Також присутній любовний трикутник та стосунки батьків і дітей.

Купити квитки

 

Трагедія «Ромео і Джульєтта»

14 лютого, 18:00

Чернівецький музично-драматичний театр ім. О.Кобилянської

площа Театральна,1

Всесвітньовідома історія про трагічне кохання двох веронців, які поплатилися життям через ворожнечу між родинами. Як всепоглинаюча пристрасть захоплює так, що зупиняється дихання і немає відчуття півміри? Чи можуть стихати конфлікти, коли цього потребують обставини?

Купити квитки

 

Стендап “Про що мовчать чоловіки”

14 лютого, 19:00

Культурно-мистецький центр ім. І. Миколайчука

вул. Головна, 140

Найпопулярніша моновистава Бродвею! Талановито, щиро, надзвичайно влучно та до сліз дотепно! Готуйтесь до двох годин захвату і поринання у чоловічу реальність! Ще більше жартів, ще більше вражень! У головній ролі – заслужений артист України, неперевершений і харизматичний ОЛЕКСІЙ ГНАТКОВСЬКИЙ, який розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок і… кожного з нас! Чимало чоловіків впізнають себе, а жінки – своїх суджених! Про любов і побут, буденне і наболіле, про життя, як воно є!

Купити квитки

 

Виступ гурту «100лиця»

14 лютого, 19:00

Ресторан Пікнік FLORACLUB

вул. Буковинська, 41

Гурт 100лиця грає сучасну українську музику з елементами фолку. Їхні пісні часто присвячені соціальним проблемам і національній самоідентифікації. Хлопці швидко завоювали популярність в Україні. Їхні пісні “Вечорниці”, “Пристрасть”, “Маруся” та інші стали хітами на українських радіостанціях і в соцмережах. У 2022 році гурт був номінований на музичну премію “YUNA” в категорії “Найкращий дебютний альбом”.

Купити квитки

 

ENLEO. Молодість

15 лютого, 18:00

Ресторан Пікнік FLORACLUB

вул. Буковинська, 41

Хлопчина з псевдонімом ENLEO закохав у себе інтернет-користувачів майстерним кавером на хіт Another Love Тома Оделла: українською ця пісня залунала ще романтичніше. Пізніше співак почав переспівувати інші відомі хіти. «Я навіть не думав про це, але вдалося зробити з цих пісень дещо більше, аніж просто переклади. Вдалося показати їх на TikTok і навіть залити на офіційні платформи — тож для мене це приємна несподіванка. Бо я не думав, що ці переклади вийдуть за рамки Instagram та TikTok» - сказав співак в одному з інтервю.

Купити квитки

 

Концерт Вікторії Георгіян  «Щаслива з тобою»

15 лютого, 19:00

Чернівецька обласна філармонія

площа Філармонії, 10

Композиції Вікторії Георгіян про справжні почуття та любов не залишать вас байдужими! Де разом з духовним оркестром «Буковина» під керівництвом Н.Новаківського будуть виконані драйвові, ритмічні та динамічні композиції з репертуару Каро Емеральд ,Рея Чарльза, Джеймса Брауна та сучасні обробки українських пісень.

Купити квитки

 

© 2024 Офіційний туристичний сайт міста Чернівці