Двері буковинської сироварні «Добрі Ґазди» завжди відчинені для туристів!
У Михайлівці, що на Глибоччині, виготовляють сирну продукцію за трьома основними рецептами – італійська качотта, голландська гауда і австрійський бергкезе. Кожному виду дали свою, буковинську назву.
«Добрі Ґазди» запрошують до себе туристів-гурманів, адже для охочих на сироварні проводять цікаві екскурсії. У спеціально облаштованій дегустаційній залі відвідувачі можуть спостерігати за процесом сироваріння, а також побачити камери, де зберігають різноманітні види сирів. Смаколики відвідувачам пропонують продегустувати. Можна спробувати як молоді сири витримкою 3 місяці, так і вже вистояні (1-2 роки). Відвідувачі можуть побалувати свої рецептори сирами з домішками соняшнику, пажитнику, горішків, базиліку та ін.