Париж і його делікатеси – ближче, ніж ви можете уявити! На сімейній фермі “Буковинський равлик” вас затягне у вир гастрономічного екстазу від бездоганного міксу французької кухні та української гостинності.
Неподалік Чернівців, всього за 10 км. ви побуваєте у місці, де затишно всім: і равликам, і відвідувачам. Відпочинок на сімейній фермі – це крута нагода спробувати щось нове та незвичне. Емоції від знайомства з равликами, від нового смаку «делікатесу в мушлі» та атмосфери, яка панує на фермі, – справді незабутні.
Дружелюбні фермери вас тепло зустрінуть і проведуть екскурсію. Ви дізнаєтеся цікавинки про маленьких красенів, особливості їхнього вирощування та споживання. Можливо, навіть захочете собі одного. А ще ви зможете зробити класну фотосесію на фермі. Та й полюбуєтеся не лише равликами, а дуже милими кізками та розкішними павлінами, що також тут оселилися. І найголовніше - саме тут ви неодмінно відчуєте гастрономічну насолоду.
Перед дегустацією равликів відвідувачам важко встояти. Одна порція дозволить зрозуміти, за що цю страву так люблять поціновувачі! Якщо любите поєднання домашньої кухні та чогось нового – варто спробувати фірмову коронну страву «Равлики по-буковинськи». Основна її фішка у вишуканому поєднанні з бринзи, часнику та сметани із равликом. Та це не єдина страва, якою на фермі балують гурманів. Делікатес можуть приготувати: з білим трюфелем; у сливовому соусі; по-бургундськи із зеленню та маслом; у томатному соусі, або з розмарином. Равлики смакують з охолодженим білим сухим вином, якщо ви прихильники традиційної кухні (з сухим червоним – якщо любите експерименти). А любителям пива пропонують скуштувати незвичну новинку – копчені равлики. Під холодне пиво вони смакують навіть цікавіше, ніж баварські ковбаски.
На фермі гурманам пропонують ще один вартий уваги делікатес – равликову ікру. Ці білі перлинки відзначаються тонкістю смаку, мають нотки лісових трав, аромат осені, дубового листя і благородних грибів. Вишукані ікринки називають ще «перлами Афродіти», мабуть, за дароване відчуття гастрономічного блаженства. Ікра може бути самостійною стравою, закускою, чи ж інгредієнтом для екзотичних соусів та страв. Місцеві фермери рядять побалувати себе канапками з равликовою ікрою, дрібкою зелені та часнику.
Равликова ферма знаходиться у Стрілецькому Куті. Природа села сприяє вирощуванню цих малюків і додає особливої атмосфери, коли гості приїжджають на екскурсію. «Буковинський равлик» - ідеальне місце для людей, які хочуть спробувати нову страву вперше, прогулятися равликовою фермою та познайомитися із маленькими красенями. А ще - це класна нагода додати у колекцію спогадів можна новий незабутній день.